lauantai 26. marraskuuta 2011

5 down and counting


Eka viikko on hurahtanut vauhdilla, tässä vähän tän viikon tapahtumia.

Tiistaina käytiin Ericin kanssa Ikeassa, päätavoitteena löytää vaatekaappi. Ja Ikea delivers, löysin ok hintasen hienon liukuovellisen vaatekaapin. Homma meni melkein putkeen, kun aloimme kokoomaan kaappia, tajuttiin että ei ostettu kuin 1 komero ja tuplaovet... eli eipä auttanut kuin tehdä toinen reissu keskiviikkona. Eric oli töissä niin lainasin autoa ja menin itekseni, Bay Bridge (se toinen silta, menee tuonne East Bay:n puolelle) ylitetty! Ikea oli täsmälleen samanlainen kun kaikkialla muuallakin, tuli tosi kotoisa fiilis.
Komeron kokoaminen oli aikamoinen urakka mutta hieno siitä tuli! 

Keskiviikkona oltiin syömässä Nopassa, kiva paikka ja hyvää ruokaa. San Franin ravintolatarjonta on mahtava, pelkästään tässä meidän naapurustossa on useempi todella kiva pikkuravintola, joissa hinnat on tosi kohdallaan. Täällä myös vastustetaan kaikkia ketjuja, eli mitään TGI Fridaysia jne ei täällä oikeestaan ees näe.

Torstaina olikin sitten Thanksgiving. Kasper on housesittaamassa sellasta astetta mageempaa taloa (takapihan terassilla oli poreamme ja sen sellaista) ihan tässä parin kadun päässä ja kutsui meidät ja muutaman frendinsä sinne syömään idealla, että kaikki tekee jotain.  Ilman kalkkunaa tosin! Ilta oli oikein hauska ja viini virtasi. Periamerikkalaista, kun seurue koostui kahdesta puolalaisesta, yhdestä bulgarialaisesta, ranskalaisesta, kanadalaisesta ja musta!

Eilen kävin kävin pankissa ja voi apua mitä meininkiä.. ehkä olisi pitänyt valita joku toinen konttori kun tuo lähin, Safewayn yhteydessä oleva. Luulisi, että tilin avaaminen on aika peruskauraa, mutta tuolla oltiin niin pihalla, mua palveli 3 eri virkailijaa, eivätkä he esimerkiksi lainkaan kertoneet millaista korkoa säästöille maksetaan tai minkälaisia palvelumaksuja mahdollisesti tulee. Hauskinta oli ettei koko konttorista löytynyt yhtään sellaista uuden asiakkaan manuaalia englanniksi, niin sain nyt sittn espanjankielisen version.  Toiseksi hauskinta oli, että sain sieltä kuitenkin valkoisen pehmoleluponin (näkyy tossa komerokuvassa ylempänä) kiitokseksi. Muy eficaz!

Talo on taas täynnä,  Ericin vanha frendi Kyle tuli Dallasista viikonlopuksi tänne ja tänään tulee vielä Losista Don (joka on Daryl Hannahin veli, kuin siistii!). Vain sen takia, että huomenna on joku tärkeä futismatsi... 

Oon jo kohdannu paikallista faunaakin; yhden ihan valtavan rotan (joka oli onneksi jo kuollut) ja juuri äsken meidän takapihan mikä-lie puun kukkia kävi tutkailemassa ihana kolibri! Kuulemma täällä on myös haisunäätiä, yikes.



Nyt nautiskelemaan auringonpaisteesta!

Kaisa xoxo 

2 kommenttia:

  1. Mä ajattelin ensin että Darryl Hannah on sama kuin John Hannah ja olin ihan että huuuu, mut ei sitten. On killbill-hullun velikin ihan cool :p (kiitos imdb..)

    VastaaPoista
  2. hahah mun piti googlata kuka on john hannah! don hannahin kanssa kaupungiin saapui myös George, ehkä maailman isoin tanskandoggi. hengailtiin vähä georgen kaa tänään :)

    VastaaPoista