maanantai 16. tammikuuta 2012

Yay to democracy and higher education!

Näköjään kirjottelen vaan viikonlopuista, mutta tuntuu et ainoostaan sillon ehtii tehä jotain muutakin ku töitä. Viime viikon kohokohta oli se, että kävin 2 kertaa lenkillä ja askel rullas (mun normi puuskutukseen verrattuna) hyvin. Oon varma et syynä on mun uudet juoksuhanskat ja mätsäävät juoksusukat (jotka molemmat luonnollisesti on sävy sävyyn lenkkareiden kaa).

Mentiin perjantaina kattomaan jotain jammailubändiä (jonka piti kai olla aika tunnettu, musta se oli niin hyvä etten enää ees muista minkäniminen ko. yhtye oli) baariin nimeltä Boom Boom Room. Eikö kuulostakin ihan strippiklubilta?? Kyseessä on kuitenkin perinteikäs blues-luola San Franciscon Fillmoren alueella (Fillmore Theatre on yks kuuluisimmista konserttisaleista täällä). Mua koulutettiin et Fillmore oli ennen vähän niinku Harlem Nykissä ja siks siellä on niin paljon jazz ja blues baareja. Sitten kaupunki päätti et alue tartti "faceliftin" ja siivoili ja remppas vähän paikkoja, jonka jälkeen vuokrien nousu pakotti käytännössä kaikki tummaihoset muuttaa pois. Voi sentrifikaatio minkä teit.

Lauantaina herättiin ajoissa ja bluesin aiheuttamasta päänsärystä huolimatta lähettiin Farmer's Marketille (sille samalle josta kirjotin ennen joulua). Unohdettiin tietty, että tuolla cash is king ja lopulta jouduin tinkimään croissantista, joka mun oli pakko saada mutta rahat loppu kesken. Ja onnistuin! sain kokonaiset 75 senttiä alea. 

Kun tultiin kotiin, soitin tänne äskettäin Aallon Star-up lifen kautta harjotteluun tulleelle Pekalle (tuttu jo vuoden 2006 pahamaineiselta Fuerten surffireissulta) ja puoliväkisin tungin itteni Pekan, Oton ja Mikon mukaan äänestysreissulle Berkeleyyn. Noh, aikataulut eivät ihan pitäneet ja Pekalle ja Otolla oli lauantai täynnä asuntonäyttöjä, niin lopulta sillan toiselle puolelle lähtivätkin vain minä ja täällä 7kk ollut Mikko. Löysimme äänestyspaikan, Berkeley Finnish Broherhood Hall:in (niinpä, wtf??) helposti. Oli hupaisaa nähdä yhtäkkiä niin monta suomalaista samassa tilassa! Vaalivalvojat ottivat työnsä tosissaan ja hups vaan suhahti ääni uurnaan [ja tähän joku pikkutuhma vertaus "kuin jotain kakkoseen"]. Vaalipaikalta sai myös kahvia ja pullaa!



Käytiin samalla reissulla pyörähtämässä nopsaan ihan vieressä olleella Berkeleyn yliopiston kampuksella. Huhhuh, kyllä meidän kauppiksen "citykampus" kummasti kalpenee ton rinnalla. Mesta oli kuin suoraan (välimerelliseen ilmastoon taiotusta) Harry Potterista, ylväitä valkosia rakennuksia ja mahtavia puistoalueita. Luonnollisesti en taaskaan muistanut, että hehkutusta on helpompi todistella muutamalla kuvatallenteella (joita ei ole otettu liikkuvan auton ikkunasta viime sekunnilla).


Palaan pian...
Kaisa xoxo

1 kommentti:

  1. Törmäsin vanhaan tuttuuni meidän äänestyspaikalla. Tämä henkilö oli mennyt sinne viemään vanhempiaan, ei aikonut äänestää itse. Oli kuulemma hukannut sen lippulappusen. Kerroin ettei sitä tarvita mutta tyyppi, aka isänmaantoivo ei silti jaksanut mennä rustaamaan numeroa paperiin. Ja sä oot matkannut jonnekin huitsin brotherhood halliin! Hyvä Kaisa!

    VastaaPoista