keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Juhannuksesta ja juhannushäistä

Ohoh, blogi on näköjään pitänyt kesälomaa vaikka bloginpitäjällä ei sellaisesta ole tietoakaan.. Tässä lyhyesti kuukauden takaisia juttuja.

Juhannuksen lähetessä – ja ollessa päällä iso koti-ikävä alkoi tuntumaan, kun FB ja muut välineet tursusivat toinen toistaan ihanampia juhannuskuvia ja –päivityksiä. Mietin omaa retkuetta Paraisilla ja pienen hetken itsesäälissä murehdin muistaako kukaan kaivata mua. (Mutta sitten sain kuvaterveisiä.. eli iso kiitos kun muistitte <3 )

Juhannusaattona meilläkin oli onneksi kiva ohjelmaa, kun yhdet meidän kaverit menivät naimisiin. Mun ekat juhannushäät (ei sen niin väliä vaikka pari ei itse tätä tiennytkään)! Häät järjestettiin Mira Vista golf-klubilla El Cerriton kukkuloilla, josta on todella upeat näkymät yli koko bayn.





Morsian Sayaka on japanilainen niin häihin kuului muutama hauska itelle uusi perinne, kuten valtavan sake-tynnyrin kannen rikkominen (pari tekee tän yhdessä samaan tyyliin kun kakun leikkaaminen “tavis” häissä), josta sitten tarjoiltiin kupposet kaikille vieraille. Heh, ja jos nää mun kuvat on taas vähän mitä on niin täällä voi selata pikkasen laadukkaampia otoksia.

Details ;)

Pöydät oli nimetty kaikkien maiden mukaan joissa hääpari on ollut judo-turnauksissa

Tynnyrrillinen sakea!

Morsiammen isän version Gangnam-stylesta
Hauskat häät, mutta: En tiedä kuuluuko se vain täkäläiseen tyyliin, mutta suomalaiselle on erikoista, ettei wedding party (eli hääpari tai kaasot tai bestmanit) ole järkännyt after partya lainkaan (suomalainen tahtoo bailaa! :D ). Ja järkkäämisen ei tarvitse olla mitään sen kummempaa kuin esim baarin tai ravintolan nimeäminen, johon halukkaat voivat suunnata jatkamaan iltaa. Nyt päädyimme Marriot Courtyardin aulabaariin (joka oli kaiken lisäksi jo suljettu).


Minä ja morsian (jep, siellä hotellin aulassa)
Mä säilytin sentään jotain suomalaisia juhannusperinteitä enkä muista tuleeni kotiin. Ohoh. 

Kaisa xo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti