torstai 30. elokuuta 2012

Kaisan leffanurkka vol.2

Oon taas kattonu leffoja.

Ice Age 4: Continental Drift
Jeee, 2 thumbs up! Nää on vaan niin hyviä ja näin monennesta jatko-osasta huolimatta on mun mielestä jutut edelleen tuoreita.



Ted 
Blaah. Päälimmäinen ajatus oli kuinka toi ois voinu olla niin paljon hauskempi mutta käsikirjotus oli oikeesti aika lame. Kun ei se ensimmäinen piruvitsi naurattanut niin ei kyllä naurattanut se kuudeskaan. Ryan Reynoldsin roolisuoritus sentään oli taas ihan kymppi (aivan eri luokkaa kun Markin ja Milan ja sen typerän nallen).


Friends with Kids
Ai kamala. Yleensä oon romanttisten komedioiden suuri ystävä enkä aseta kovin korkeita laadullisia odotuksia niille, mut tän sai katottua loppuun asti vaan ihan väkisin. Elokuvan opetus: älä hanki lapsia.

Hesher
Semi ahdistava leffa mut pointseja siitä, etten tunnistanu Joseph Gordon-Levitt:ia kun ehkä puolivälissä (katoin tän aika toisella silmällä ja puuhasin samalla jotain muuta).

Scott Pilgrim vs. The World 
Ihan vanha leffa jo mutta katoin vasta nyt. Outo mutta hauska, ja jopa mä älysin, että tää pohjautuu sarjiksiin. Michael Cera on Michael Cera.

Wanderlust
Rachel ja Phoeben aviomies onki yhessä ja sit niil menee huonosti ja ne päätyy hippikommuuniin jonnekki landelle. Tarinan opetus: Hipit on outoja ja lopulta ne huijaa sua.



Liisa, pitäisköhän munki alkaa kulttuuritoimittajaks..? ;)


Kaisa 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti