tiistai 23. lokakuuta 2012

Huomioita San Franciscosta

Tällainen minipostaus.. ehkä tästä voisi aloittaa jonkinmoisen postaussarjan ja listata aina muutaman itelle hassun tai silmiinpistävän asian, kun uusia pulpahtelee esiin! Ja ehkä laajentaa ameriikkaan ja amerikkalaisiin ylipäänsä? Vaikka SF ei kyllä kovin hyvin mitään jenkki stereotypioita täytäkään, aina jotain kulttuurieroja tulee vastaan. Mutta tässä siis eka kolmikko:
  • Viikonloppubrunssit joihin kuuluu aivan upea konsepti nimeltä bottomless mimosas . Eli maksamalla 10 tai 12 dollaria saa lipittää mimosoja vaikka koko iltapäivän! Hands down yksi San Franciscon parhaimmista asioista (ei niin toimisi Suomessa)
  • Miehet, jotka potkuttelevat lonkkarilla töihin. Puku päällä ja pyöräilykypärä päässä. Piristävät mun aamuisia työmatkoja joka kerta.
  • Half and half. Täällä tulee kahvin kanssa AINA half and halfia, eli maitotuotetta, joka on puolet maitoa ja puolet kermaa. Jouduin kerran maksamaan ekstraa kun halusin ihan vaan maito-maitoa.

Kuvitukseksi saatte nyt upeat ite otetut kuvat mun pärstästä (on muuten kaiken lisäks näpsästy meidän vessassa).. Littyy tavallaan aiheeseen, kun otin nää sunnuntaina ollessani juuri lähdössä brunssille, jossa tuli taatusti huolehdittua, että sain kympille vastinetta (ja eikö oo kiva farkkupaita ja vielä kivempi kaulakoru..?) :D 


Puspus!
Kaisa

2 kommenttia:

  1. Hei Kaisa, tulin tänne ja luin pitkät pätkät, kun kerran bongasin sut blogistani :). Tosi mielenkiintoista luettavaa, tulen jatkossakin. Me käytiin kesällä San Franciscossa ja tykkäsin siitä yhdyskuntarakenteesta niin paljon enemmän kuin tästä meidän autokaupungista. Täällä voisi lonkkarilla liikkua ehkä sata metriä ennen kuin tulisi eka freeway vastaan...

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa :) Ja jep, tykkään kyllä kovasti SF:n tiiviistä kaupunkirakenteesta ja "epäamerikkalaisuudesta, hahah.. mutta mulle kyllä kelpaisi So-Calin ilmasto, rakastan aurinkoa ja merta! kai se niin on ettei kaikkea vaan voi saada... en ole vielä ollutkaan San Diegossa lainkaan mutta nyt on reissu suunnitteilla. Oletko kirjoitellut paikallisista "must-see" jutuista tai olisiko muuten heittää mulle jotain vinkkejä?

    VastaaPoista