keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

JT ja Jay-Z ja Ventura

Viime perjantaina koitti kauan odotettu keikkaspektaakkeli, kun Justin Timberlaken & Jay-Z yhteiskiertue Legends of the Summer saapui San Franciscoon. Lokaatio oli 49'ersien stadionina tunnettu Candlestick Park (jossa harvemmin järjestetään konsertteja; edellinen taitaa olla Beatlesien jäähyväiskeikka vuonna 1966). 

Sainkin keikkaseuralaisekseni Tapin, joka tuli muutaman päivän varotusajalla viikon visiitille länsirannikolle.
Ja wautsiwau mikä show olikin! (Tosin pakko sanoa, että vaikka Herra Carter vetikin kaikki mun suosikkibiisit ja muutenkin oikein hyvin, niin kyllä Herra Timberlaken rinnalla setä vaikutti vähän väsyneeltä.) Mulla ei ole keikalta yhtään kuvaa joista saisi mitään selkoa, mutat voin kertoa että molemmat vaihtoivat vaatteita neljästi.

Kuva: justintimberlake.com
Kuva: thedrop.fm
Rikollisen aikaisin lauantaiaamuna hurautinkin sitten lentokoneella Losiin (E lähti jo torstaina), kun ohjelmassa oli jälleen yhdet häät. Huvittavaa, että mun lento LAX:lle oli lyhyempi kun ajo kentältä Venturaan.

Ventura Harbor

Ventura Beach

Tällä kertaa sulhanen oli Ericin High School frendi Keith, ja launtaipäivän hengailimme Ericin vanhojen kavereiden kanssa. Vihkiminen tapahtui biitsillä auringon laskiessa, ja vastaanotto oli jälleen golf-klubilla. Taaskaan ei ollut after partyja mutta onneksi kaikki asuivat samassa hotellissa kuin me niin siirsimme bileet sinne.
Lainamekossa, www.rentherunway.com





Kakku oli söpö (mutta pahaa, niinkuin usein täällä)
Sunnuntaina ajelimme maisemareittiä (ei koko matkaa tosin) takaisin San Franciscoon.

Pismo Beach
Ah, biitsi. Tahtoo lisää.

Kaisa xo

1 kommentti:

  1. Voi Pismo! Se oli Oskun lempimesta meidän matkan varrella. Pääsispä sinne! Ja vau, oot mieltsin kaunis molemmissa hääasukuvissa!! sano Ericille terkkui et se on kans ihan ok komee tos ei kravattia -ensemblessä ;)

    VastaaPoista