perjantai 13. heinäkuuta 2012

Paluu

No en sentään jäänyt Suomeen vaikka aika lailla mieli tekikin. Ehdin jo suunnitella, kuinka voisin syyttää Air Finlandin konkurssia (tai vaikka klassista korvatulehdusta) siitä, etten vaan yksinkertasesti pääsyt pois maasta..

Mun Suomi-visiitti oli auttamatta vähän liian lyhyt. Jos oisin voinut olla vaikka viikon kauemmin, luulen, että paluukin ois ollut paljon paremmalla mielellä. Juhannus Paraisilla oli jälleen aivan huikea, mutta aika rankka pläjäys jetlagiin yhdistettynä :D 

©Antti Purmonen, kiitos vaan :)
Kesä-Helsinki on ihana, ja oli oikeasti tosi nasta lomailla "kotona" ! Vaikka tiukat aikataulut lomalla onkin ihan no-no, ehin kuitenkin  syödä jätskiä puistossa, päivystää Stockalla ja lorvia mBarin terasssilla. Kaikista tärkeintä oli kuitenkin, että onneksi ehdin näkemään teitä, ihanat ihanat ystäväni!  Paluun jälkeen on ollut ihan tosi kova koti-ikävä, mutta toisaalta oli huojentavaa nähdä ettei stadissa ollut monikaan asia muuttunut. Oon välillä ollut kovin huolissani siitä, että vieraannunko kaikista teistä, ja putoanko pois ympyröistä, mutta oli ihana huomata että, ei, näin ei ainakaan toistaiseksi ole käynyt. Ehkä siis voin  turvallisin mielin olla täällä vielä jonkin aikaa, ja luottaa siihen että  "jengi" (ja kammottavista talvista huolimatta maailman paras kotikaupunki) on olemassa viela tämän jälkeenkin. 
Hämmennys @ Kauppatori
Torikaffet! Ja lihis tietty!
Ja jos jos ei vuori tule Mohamedin luo.. ja niin edespäin; Nyt saan taas toimia hostina ja oppaana täällä, kun sekä Ana&Anna että Enna&Hanna ovat kaupungissa! Jee! (Nyt muutkin ostelemaan niitä lentoja hop hop ;)
Potreron kattoja
Pusmoi,
Kaisa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti