torstai 28. maaliskuuta 2013

Pääsiäistä

Täällä kun ei mukamas juhlita uskonnollisia pyhiä (en tiedä minkä poikkeusluvan joulu on saanut) niin pääsiäinen näkyy katukuvassa todella minimaalisesti. Itselle pääsiäinen näyttäytyy lähinnä loputtomina Loma!loma!/menin lappiin/ heh heh munaa suuhun - henkisinä Facebook statuspäivityksinä! Mulla on huomenna sentään vapaapäivä, mikä ei sekään ole kovin yleistä. 

Tardyn mielipide. Kuva 

Kaupoissa tottakai näkyy jonkin verran pääsiäiskoristeita ja - karkkeja, mutta melko maltillisesti. Yksi mieletön uutinen tähän pääsiäiseen kuitenkin liittyy: Yllätysmunat sallittiin kauppoihin ensimmäistä kertaa sitten vuoden 1938!  (Kinderit sen sijaan ovat edelleen laittomien listalla) Itelle suklaamunat oli pienenä kuitenkin aika big deal (ja jokavuotisen rankingin voittaja taisi joka kerta olla nimenomaan Kinder) ja tää tuntuu jotenkin niin hölmöltä. Mitenköhän täällä uppois Mignonit?

Nämä, Peeps nimiset neonväriset vaanhtokarkkiläjättiput, ovat sen sijaan erittäin perinteisiä, ja sallittuja, pääsiäiskarkkeja
Sen suurempia pääsiäissuunnitelmia ei meillä siis ole; vähän aloin miettimään jos viikonloppuna innostuis kokkaamaan lammasta! (Jos olisin suomessa niin herkuttelisin pashalla josta siilaisin pois kaikki rusinat.)

Hauskaa pääsiäistä kaikille! 

Kaisa

Ps. Taisi muuten olla vähän ennenaikaista edellisen postauksen duunin vaihdon hehkuttaminen... työpaikka on siis kyllä edelleen menossa vaihtoon, mutta ei se viisumin vaihto työnantajalta toiselle nyt ihan niin simppeli proseduuri ollutkaan. Eipä tietenkään - olisihan mun pitänyt tämä jo tietää! Nyt ei vaan enää yhtään olisi kärsivällisyyttä odottaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti