sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Pääsiäisreissu Napaan

Niinkuin eilen lupailin niin täältä pukkaa lisää viinijuttuja. Vaikka täällä ei yleensä vietetäkään työpaikoilla uskonnolisia juhlapyhiä (joulukin naamioidaan "holiday seasoniksi"), oli meille töistä vapaata pitkäperjantaina. E:llä oli tiedossa töitä, joten houkuttelin (noh, eipä siihen ihan hirveästi suostuttelua tarttettu) mun hyvän työkaverin Leannan lähtemään minilomalle Napaan. Bongasimme LivingSocialista diilin hyvän kuuloiseen neljän tähden viinitilaresorttiin, ja pistimme buukkauksen sisään.

Le Meritage Resort & Spa oli ihan mainio viikonloppukohde, matka kesti tunnin mutta perillä tuntui, että olisimme lähteneet jonnekin vallan kauemmas. Wine country on siitä mainio, että siellä tuntuu aina olevan hyvä sää ja n. 5-10 astetta lämpimämpää kuin täällä kaupungissa. Mun paleo-challenge loppui sopivasti perjantaiaamuna, joten nautimme maittavan burgerilounaan In'n'Outissa, joka on mun vakiokohde roadtripeilla. 

Yummy!! 

Hotelli ja allas-alue
Hotellilla oli perjantaina ilmainen viini- ja juustotasting, ja kylmä valkkari oli hyvää myös uima-altaan reunalla nautittuna. Illalla menimme drinkeille ja syömään Napan keskustaan, jossa en ollut aiemmin ollutkaan. Napa-sity osottautui sieváksi pikkukaupungiksi. Kävimme testaamassa pari eri drinkkipaikkaa ja söimme italiasessa Allegriassa oikein pitkän kaavan mukaan. 

Tässä kasvaa Merlot'a

Tässä pohdimme kehtaisimme kräshätä häihin jotka olivat käynnissä hotellin alueella

Lauantai sujuikin sitten tiivisti poolilla lojuen, lehtiä lueskellen ja torkkuen. Ihanan rentoa. Ajelimme kotiin lauantaina alkuillasta ja oli mahtava tajuta, että vielä oli yksi vapaapäivä jäljellä. Huraa pitkille viikonlopuille! 

Kevyt välipalasetti altaalla

No se allas

Pakollinen varvaskuva

Allas vähän eri kulmasta...

...ja allas-selfie. + mun hieno olkihattu!Pus,
Kaisa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti