sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

3x30

Johan tässä on kolmekymppisenä eletty yli kuukauden päivät niin on varmaan aika kerrata synttärijuhlallisuuksia, joita riittikin sitten oikein kolmien kemujen verran! 

Round 1, bileet San Franciscossa

En ole järkännyt mitään illalliskutsuja suurempaa koko sinä aikana kun olen täällä asunut niin ajattelin, että nyt on aika. Buukkasin Chambers -baarin, tilasin juomat ja ruuat ja hommasin asianmukaiset koristeet. Kakun sijaan tilasin 120 mini-cupcakea Mission Minis -leipomosta. Kutsuin juhliin tyyliin kaikki tuntemani ihmiset, ja vähän mietin mitähän siitä tulee ja tuleeko ylipäätänsä kukaan paikalle... No tuli, ja luulen että vieraita oli illan mittaa varmaan 50-60! Paikka toimi hyvin ja ulkoterassi oli mahtava. Baarista siirrtyttiin pienemmällä kokoonpanolla jatkoille ja bileet jatkuivat aamuun asti. Seuraavana päivänä olo tuntui erittäin vanhalta. 

Terdellä Monican ja Leannan kanssa

kaik män


Pakollinen vessaselfie

Ne asianmukaiset koristeet

Eric, Brandi, Sayaka, Nate, minä ja Dennis

Round 2, bileet Las Vegasissa

Juuri kun olin jotakuinkin toipunut edellisistä juhlista, olikin aika lähteä Memorial Weekendin viettoon Vegasiin, jossa treffasin Losista ajelleet Ennan, Nannan ja Johannan. asuimme Trump Internationalissa, joka osoittautui oikein positiiviseksi yllätykseksi. Dirty Thirty -teemalla mentiin ja "kiireiseen" viikonloppuun kuului paljon poolilla pina colada kourassa pötköttelyä, shoppausta ja yöelämää. Viikonlopun ehdoton kohokohta oli Snoog Doggin 20-luku henkinen keikka Taossa! Tyttöjen reissut Vegasiin ovat ihan huippuja, kun oikeista naruosta vetelemällä iltei kaikkialle pääsee ilmaiseksi ja jonottamatta, saa drinkkilippuja jne. Varsinkin kun on synttärit  ;)

Trump
Poolilla
Round 3, yllärijuhlat Helsingissä

Muutama päivä Vegasista paluun jälkeen olikin taas aika pakata ja lähteä reissuun, nyt mahtavan pitkäksi pätkäksi Suomeen. Ensimmäisenä viikonloppuna juhlittiin Jannen ja Ilonan häitä, mutta seuraavana perjantaina Liisa oli ilmoittanut, että en saa sopia mitään vaan että hän on järjestänyt ohjelmaa. Mietin kyllä että se varmasti liittyy mun synttäreihin, mutta en osannut ajatella että kyseessä oli ihan täysimittaiset yllärijuhlat! Näin siis Liisan Havis Amandalla ja menimme ekaksi uuteen  kauppatorille pystytettyyn Finnair Skywheel'iin, jonne Liisa pahiksena salakuljetti pikkupullot shampanjaa. Seuraava etappi oli Savoyn ihana kattoterassi, kunnes yhtäkkiä pitikin lähteä. 

Skywheel


Savoy

Lähdimme kävelemään takaisin kauppatorille päin ja koukkasimme torikortteleihin. Muutamasta porttikongista sisään ja sitten näinkin ison köörin tuttuja naamoja vasta-avatun kesäbaari Bockin terassilla! Yllätyin! Sain aivan supermahtavan Sinin ystävän Fridan leipoman diskopallokakun ja pari serenadia Laurin duolta. Ystävät <3

THE kakkuMyöhemmin syötiin euron burgereita


Rakkauden täyteisin trveisin,
Kaisa xo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti