sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

PR-päivä

Huhheijakkaa, blogi on näköjään ollut tauolla lähemmäs kaksi kuukautta. Ohoh. On ollut kaikenlaista, hirveä työkiire ja sitten yli kolmen viikon suomireissu niin ei ole joutanut näpyttelemään. Mutta nyt yritän päästä takaisin jonkinmoiseen ruotuun!  

Aloitetaan iisisti crossfit-höpinöillä. Postaus on omistettu Tomille, joka paljasti lukevansa mun treenijuttuja! :)
Ennen reissua tuntui ettei treenit oikeen sujuneet, kehitys oli tyystin tyssännyt ja voimat vähissä (näin jälkiviisaana voisi tietenkin vetää jonkinmoista johtopäätöstä sen kanssa, että jos tekee yli 50-tuntista työviikkoa niin on ihan mahdollista että kroppakin on vähän väsynyt...) mutta lomailu tuntui tekevän ihmeitä, sillä tällä ja viime viikolla on ollut taas ihan erilainen into treenailuun. En tosin Suomessakaan ihan vaan löhöillyt; kävin nimittäin vierailemassa Crossfit Basementissa ja Crossfit Central Helsingissä, sekä Helsinki Core Trainersilla, ja kerran jopa joogailemasa Töölönlahdella. 

Viime viikolla tuli käytyä kerran salilla, kaksi kertaa crossfitissa (joista toinen oli hauska Pride-teemainen WOD) ja kerran lyhyellä lenkillä. Tällä viikolla olen myös käynyt kerran lenkila ja ehtinyt kolmelle crossfit -tunnille, joista perjantai oli 4th of July -spesiaali. Isoimmat fiilisket tuli kuitenkin torstain Powerlifting -tunnilla, jossa meni heittäen rikki kolme (kolme!!) omaa enkkaa (eli PRää eli personal recordia):

  • Takakyykky 195lbs/88,5kg
  • Maastaveto 215lbs/97,5kg
  • Penkki 105lbs/47,6kg
Treeni tehtiin olympialais-tyylillä eli lämmittelyn jälkeen jokaisella painolla oli kolme yritystä ja jos ei noussut niin edellinen tulos jäi voimaan ja piti siirtyä seuraavaan liikkeeseen. Vuoden alussa listailin treenitavoitteita ja nyt mietin pitäisikö tavoitteita nostaa varsinkin ton maastavedon kohalla, kun tässä on kuitenkin vielä puoli vuotta aikaa kasvattaa muskeleita... Penkki-tulos ei nyt kilomäärällisesti ole kovin kummoinen mutta sitä en ole ikinä juurikaan treenannut ja muutenkin yläkropan voimat on mitä on.

Bonari-kuvituksena mun uudet maalman hienoimmat treenipökät!
Mun suosikki-treenibloggari Pumpui kirjoitti vähän aikaa sitten siitä, miten iso merkitys omilla keloilla on urheilusuorituksiin  Olen kyllä ihan samaa mieltä; Ei se nyt ehkä aina toimi mutta esimerkiksi nyt torstaina olin päättänyt että esimerkiksi kyykkytulos paranee ja olin "päättänyt olla vahva", niin kas kummaa, kyllähän se tanko sieltä nousi. Boom!

Terkuin,
Kaisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti