perjantai 15. maaliskuuta 2013

Jännittäviä aikoja

Niin se vaan onneksi aurinko tosiaan välillä paistaa sinne risukasaankin ja vaikeiden kuukausien jälkeen on nyt innostunutta jännitystä ilmassa; hyväksyin tänään tarjouksen uudesta työpaikasta! Ja nyt sitten toivotaan, ettei kukaan nykyinen kollega lue tätä Google translaten kanssa, en nimittäin ole vielä kertonut lähdöstäni... 


Uusi duuni on digitoimisto nimeltä Organic, joiden toimisto on tuossa Market Streetillä, ei kaukana nykyisestä. Edelleen tulen tekemään projektipäälikön hommia, mutta saan sentään 'senior' etuliitteen titteliin! Pakko myöntää, että työtehtävät kuulostavat olevan vähän "same old same old" kategoriaa, mutta odotan innolla paluuta isompaan toimistoon; ajatelkaas, työkavereita joiden kanssa voi vaikka käydä lounaalla! (Toivottavasti ne tykkäävät musta edes vähäsen, iik.) En oikeastaan haluaisi luopua tästä mobiilimaailmasta, olen tykännyt työstäni kovasti, mutta nykyisen työnantajan kanssa jatkaminen ei vain ole vaihtoehto. Pitää vain toivoa, että mobiiliprokkikset lyövät tänä vuonna läpi myös näissä "perinteisimmissä" toimistoissa niin mähän olen siellä sitten ihan eksperttinä kertomassa miten hommat hoidetaan :D


Kuvioon liittyy myös viisumin siirto uudelle työnantajalle, ja sainkin ohjeistuksen odottaa irtisanoutumisilmoituksen kanssa siihen asti, kun olemme saaneet kuittauksen uuden viisumihakemuksen "submittaamisesta". Tällä kertaa mun ei tarvitse odottaa varsinaista viisumipäätöstä vaan voin aloittaa työt heti kunhan tuo hakemus laitettu sisään. Ihan worst case scenario olisi tietysti jos yhtäkkiä tätä uutta hakemusta ei hyväksyttäisikään, mutta en näe syitä miksi näin kävisi. Oli ilahduttavaa kuinka lungisti tuolla firmassa suhtauduttiin viisumin sponssaamiseen; se kuitenkin tarkoittaa ylimääräistä sähläystä ja kuluja. 


Voisin kirjoittaa työnhakuprosessista ja haastatteluissa ramppaamisesta vaikka ihan oman postauksen, mutta pitää kyllä jo tässä hehkuttaa omia vanhoja työkavereita ja pomoja; uudesta duunista ottivat yhteyttä henkilöihin, jotka olin listannut suosittelijoiksi, ja sain kaikilta niin ihanat suositukset, että voisin pelkästään niiden perusteella antaa jo valmiiksi itselleni jonkun Vuoden Työntekijä palkinnon! Nöyrä mutta iso kiitos teille! Hyvä muistutus myös itselle kuinka sitä on kaikenkaikkiaan ollut aika onnekas kun on suurimmaksi osaksi saanut tehdä töitä ihan huipputyyppien kanssa. 

Kivaa viikonloppua!!

Kaisa

*Hassunhauskat GIFit täältä ja täältä

5 kommenttia:

  1. Onnea uudesta duunista, kuulostaa loistavalta :). En mäkään jaksa uskoa, että viisumin kanssa tulisi sählää varsinkin, kun ilmeisesti kyse on samasta viisumityypistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ronja! Ja jep, samalla viisumilla mennään. Toukokuussa saa sitten kuulla osuiko green card kohdalle lotossa :)

      Poista
  2. Jee, ihan mahtava uutinen! Pidän peukkuja että kaikki sujuu kivuttomasti ja pääset aloittamaan siellä pian.

    VastaaPoista