keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Tervehenkisiä viikonloppuaktiviteetteja

Täällä meinaa ihan stressiä pukkaa ku ois niin paljon kaikkea mitä "pitäs" tehä vaan koska pystyy; pitäs käydä surffilla ja laskemassa ja harrastaa kulttuuria ja pysyä kärryillä tech ja start-up maailmasta jne jne. Noh, olen todennut, että viimeisimpään saa kuvan riittää Mashablen selailu, viime viikolla ostetut Justin Timberlake & Jay-Z liput todellakin ovat kulttuuria, ja Ericin kanssa oltiin Kirkwoodissa laskemassa viime suununtaina, vain todetaksemme et tais kyllä olla viimenen kerta, kun mennään kahestaan.. Surffille haluaisin, edellisestä hyisestä pulahduksesta onkin jo aikaa, mutta en pahastuis jos kelit vähä lämpeäis. 

(Laiskalle itselle tulee mieleen, että kyllä suomen talvessakin on puolensa kun saa ihan luvan kanssa maata sohvalla 4 kuukautta. Ainakin. - sorry, tiedän, etten todellakaan sanoisi näin jos olisin ollut siellä koko loputtomalta vaikuttavan talven!)

Mutta lähiseuduilla on tullut tuli taas reippailtua viikonloppuna; lauantaina suuntasimme Point Reyesiin valaiden bongausmielellä, mutta valitettavasti yhtään evää tai vesisuihkua ei näkynyt, kevätmuuton peak on ennustettu olevan vasta parin viikon päästä. (Harmaavalaat siis reissaavat joka vuosi Alaskasta Kalifornian rannikkoa pitkin Meksikon lisääntymisalueille ja  takaisin, edestakaisen reissun ollessa 10 000-12 000 mailia!) 

Sunnuntaiksi vaihdoin seuruetta, mutta vähän samaan suuntaan oli matka, kun menimme haikkaamaan Marin Countyssa olevalle Mt. Tamalpais luonnonpuisto (state park? ei se varmaan ole ihan sama asia..) alueelle. Olin kuullut että Cataract Falls on kiva reitti, joka kulkee nimenomaan noiden vesiputousten viertä. Noh, en sitten olut vaivautunut selvittämään yhtään tarkemmin reittiä, ja eihän tuolla tietenkään ollut kenttää että olisi voinut internettiä konsultoida paikan päällä. Löysimme kuitenkin suunnilleen sinne minne pitikin. Vesiputoukset olivat aika kuivana, mutta metsäreitti oli muuten tosi kaunis ja sopi sunnuntain iisiin menoon.

En tiedä miksi seisoskelen metsässä kuin autokauppias



Aiemmasta kommentista huolimatta, en yhtään valita näistä keleistä tai ulkoilumahdollisuuksista täällä!

Kaisa 

(Laitan lisää kuvia kuhan keksin mihin ihmeeseen oon tunkenu kameran piuhan...)

1 kommentti:

  1. ahahhahahaha maailman PARAS kuvateksti löyty nyt! nauroin ääneen. :)

    love you murusein <3

    VastaaPoista