...ja jotta ei ihan kuulostaisi siltä, että täällä vaan reippaillaan,
niin ihan vaan maanantai-illan kunniaksi suuntasimme eilen Ninnin ja
Jorman kanssa dinnerille Slow Club -nimiseen ravintolaan aika meidän nurkilla, Potrero Hillin ja Missionin välimaastossa. Olen halunnut
käydä tuolla jo pidempään, mutta muutamana kertana kun olen (okei, ihan
viime tingassa) yrittänyt varata pöytää, on sieltä tarjottu vaan
ei-oo:ta. Mua edelleen hämmästyttää ulkona syömisen volyymi täällä;
maanantai-iltanakin varaus oli tarpeen; paikka oli kasin aikaan aivan
täynnä!
![]() |
Kivan näköinen avintola bussivarikon takana |
Jorman pihvi näytti (ja palutteen mukaan myös maistui) parsa- ja
maa-artisokkalisukkeineen tosi hyvältä, ja mun ja Ninnin burgerit oli
ihan priimaa. (Tämän arvasinkin jo etukäteen, testattu samojen
ravintoloitsijoiden Serpentine ravintolassa aiemmin.) Mutta itelle illan
stara oli ennen ruokia siemailtu aivan mahtava drinkki:
malabar
vodka, cardamom, herbsaint, fresh lime & orange bitters, shaken and served up
Nam! (tavoilleni uskollisesti; kuvia ei tietenkään ole) Jouduin
ostamaan kardemummaa joulun aikana tapahtuneen leipomissekoilun
seurauksena, ja nyt oonkin siihen ihan hurahtanut. Sopii drinkkien
lisäksi hyvin myös esim. aamupuuroon :)
Jälkkärikierroksen jälkeen suuntasimme meille, jossa syntinen meno
vaan jatkui Tartine Bakeryn suklaakakun ja Moët&Chandonin voimalla,
kun juhlistimme meidän ranskalaisen väliaikaiskämppiksen Blandinen
synttäreitä. Näin maanantaiden pitäisikin mennä!
![]() |
Minä, Blandine, Kasper, Nathan, Moët ja kakku |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti