perjantai 26. huhtikuuta 2013

Amerikanmerikotka suuntaa itään

Tää kotka tosiaan lähtee nyt tekemään kevätmigraatiota Atlantin yli, eli nokka kohti Suomea! Olen ensin Helsingissä reilun viikon, johon sisältyy kaikki Liisan synttäri- ja vappuhulinat ja mahdollisimman paljon treffejä ystävien kanssa. Siellä odottelee myös monta upouutta ihmis- ja koiravauvaa, joihin pitää tutustua. Hurjan pitkä aika onkin edelisestä visiitistä. 


Sitten suuntaankin Liisan ja Oskun kolmantena pyöränä Portugaliin, Ericeiraan. Siellä olisi tarkoitus viikon verran chillailla ja surffata Simgen ja Tuomaksen nurkissa ennen paluuta San Franiin. Sääodotukset Suomen suhteen eivät ole kovin kummoiset, mutta tuolla saisi kyllä olla jo ihan kesäkesä!

Edellinen havainto Amerikanmerikotkasta thety Paraisilla kesällä 2012.
Järjestin tahtomattani vähän odottamatonta ohjelmaa eiliselle, joka aika lahjakkaasti sotki kaikki pakkailu- ja matkanjärjestelykuviot. Mulla oli keskiviikkona siis viimeinen työpäivä, ja tätähän piti sitten päivän päätteeksi vähän juhlistaa. Valitsimme paikaksi Ferry Buildingissa olevan Hog Island Oyster Companyn, se on hyväksi havittu jo entuudestaan, ja ei skumpalla ja ostereilla kovin pieleen voi mennä. Paitsi, että tällä kertaa mun kurkusta ilmeisesti huljahti yksi ei niin tuore nilviäinen, ja heräsin yöllä koviin vatsaväänteisiin. Nukahdin kuitenkin uudestaan, kunnes aamulla ne alkoivat entistä voimakkaampina, ja sitten makasinkin aika lailla koko eilisen kotona ruokamyrkytyksen kourissa. Kukaan muu seurueesta ei saanut mitään oireita, i was the lucky one.

Noh onneksi lento on nyt vasta iltapäivällä, niin pakkasin aamulla. Vähän jännittää mitä sattu mukaan. Pahoittelut jo etukäteen jos joku tilatuista tuliasista jäi nyt tän episodin takia kaupan hyllylle!

Vähän veikkaan, että en tuolta reissun päältä kerkeä kirjoittelemaan, eli palataan Toukokuun puolivälissä!

Kaisa xo


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti