torstai 4. huhtikuuta 2013

Harhaanjohtavat Big Wheelsit ja San Franciscon oikeasti mutkaisin katu


Tämä on taas sarjassamme San Franciscossa tapahtuu (koko ajan ja vähän liikaakin välillä); Pääsiäissunnuntaina vietimme brunssia meillä kun naapurimme/ystävä/koirakaveri Gina huikkaa et parhaillaan on alkamassa Potrero Hill Big Wheel Race. Jätimme jälkkärin kesken ja suuntasimme paikalle Vermont Streetille (joka on siis ehkä neljän korttelin päässä meiltä).

Lähtöviivalla oli tungosta








Mulle tuli Big Wheeleistä mieleen ensit  monster truckit tai vastaavat, mutta kävikin ilmi, että kyse oli kolmipyöräisistä! Ja olen varmaan aikasemminkin maininnut että San Franciscolaiset rakastavat naamiasasuihin pukeutumista niin tottahan se oli ympätty mukaan tähänki tapahtumaan. Lähtöviivalla näkyi siis jos sun jonkinmoista supersankaria ja SF:lle tunnusomaisesti myös paljon paljasta pintaa - tuumimmekin etteivät lokaalit taida pelätä asfaltti-ihottumaa! 

   

Sunnuntaina tuli vuorotellen kaatamalla vettä ja sitten paistoi aurinko. Meidän iltapäiväkävely osui hyvään rakoon!

Löydettiin myös ihan uusia puolia Potrero Hillistä 

Hauskoja kukkia
Bring Your Own Big Wheel (BYOBW) kisa järjestettiin on jo ihan vuotuinen perinne, ja järjestettiin jo 13. kertaa. Kilpailu"rata" on tässä meidän Potrero Hillin toisella puolella olevan Vermont Streetin eteläpääty, joka on jyrkkä ja supermutkainen mäki. Opin sunnuntaina myös sen, että oikeasti Vermont St on San Franciscon mutkaisin katu, eikä Lombard Street niinkuin aina sanotaan! 


Tässä vielä GoPron luovan johtajan kuvaama hauska "Get behind the wheel" video tapahtumasta: 


Sellaista paikallispläjäystä tällä kertaa!

Kaisa xo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti