maanantai 30. tammikuuta 2012

SF & SL update

Hei vaan hei
Seuraa sekalaisia kuulumisia viime, eikun edellis, -viikolta.

Melko uneventful viikko, paitsi että perjantaina oltiin vähän ulkona ja löysin mun mielestä kivoimman hengailubaarin täällä tähän mennessä testatuista. Mestan nimi on Dear Mom ja muistuttaa melko paljon Biiffiä (paitsi et Fussballin tilalla on bilis). Ericin opiskelufrendi Kate oli meillä muutaman päivän ennen kun lensi Koreaan opettamaan lapsille englantia, niin tuli taas vähän turisteiltua. Ja mikäs siinä, lauantai oli surkeista sääennustuksista huolimatta nätti päivä.

Kaks alla olevaa kuvaa on otettu Twin Peaks:eiltä, ekassa näkyy kaupungin läpi kulkeva Market Street ja tokassa oleva vihreä lue on meidän Potrero Hill. Asutaan siis tuon vihreän läntin vasemmalla puolella. (Vitsi, osaisinpa laittaa noita kuvia tänne sillai et klikkaamalla ne sais isommiks, Sorry, mut en osaa enkä ainakaan nyt jaksa kaivaa googlea ja selvittää)


No tämä on SE silta, tässä pohjoiselta rannalta kuvattuna. Tiesittekö, että Golden Gatella tehdään enemmän itsemurhia kuin missään muussa yksittäisessä kohteessa maailmassa? Tahti on about kerran kahdessa viikossa ja todennäköisyys että hyppy päättyy (kandidaatin kannalta menestyksekkäästi?) huonosti 98% todennäköisyydellä. 
  
Aito Banksy!! Pahoittelen kuvan surkeutta, räpsyhetkellä juoksin punaisia päin suojatien yli Chinatownissa joka kuhisee kiukkuisia ja kiireisiä aasialaisia. Couldn't risk it.
Ainiin, hengasin viime lauantaina myös ainakin seitsemän muun suomalaisen kanssa! Pekka oli kiltti ja kutsui myös mut mukaan Startup Life brunssille. Startup Life on Aaltoes:n harjotteluohjelma, johon hakemalla voi  päästä harjotteluun johonki hottikseen startuppiin jonnekin päin maapalloa. Yritykset, ja duunit, on pääosin hyvin teknologiapainotteisia ja monet päätyvät tänne Silicon Valleyn tienoille (kai tässä on takana joku Stanford yhteistyökuvio kanssa..?). Anyway, mut armollisesti kelpuutettiin mukaan  (oon hei kuitenki kauppiksesta ja töissä mobiilialan yrityksessä!) ja oli oikein nastaa. Fingers crossed et ottavat mukaan toistekin :)

Taidanpa repästä ja kirjottaa toisen postauksen heti perään... stay tuned xo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti