perjantai 13. huhtikuuta 2012

Smooth sailing

Vähän vanhempaa matskua:
Edellisenä päivänä ennen kuin Liisa ja Osku lähtivät takaisin koti-Suomeen, järkkäsi Eric meille vielä kivan iltapäivä-aktiviteetin ja menimme purjehtimaan tuohon San Franciscon lahteen. For free!
Paatti oli big ass katamaraani (jossa luonnollisesti oli baari, tärkeintä!) ja meidän lisäksi siellä oli vain 5 muuta seilaajaa (kapasiteetti 48..), eli saatiin aika priva-retki.







Sää oli ihan ok, mutta niin kuin merellä aina, tuuli tekee menosta aika vilposta. Mutta sinänsa kiva, että oli tuulta niin päästiin ihan tosissaan purjehtimaan eikä tarttenut ajella perämoottoreilla. Pohdittiin kuinka siistiä toi ois jonain kuumana kesäpäivänä, vaan lillua jossain sievässä poukamassa ja makoilla tuossa paatin etukannen 'verkossa'. City by the Bay näytti hyvältä merelta käsin ja näimme Pier 39:n merileijonien lisäksi myös paljon hylkeitä (harbor seals).





Kerrassaan loistava syy lintsata töista iltapäivä!

Pari tuntia vielä töitä ja sitten suuntaankin vähän eri maisemiin; Coachella here I come!! (ääk, mun festarikunto on ihan ruosteessa, en ole useampaan vuoteen ollut muualla kuin Flowssa...toivottavasti tää on vähä niinku pyörällä ajaminen ja muistuu mieleen heti ku törkkään tossut mutaan ;)

Pushei,
Kaisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti