maanantai 2. huhtikuuta 2012

Talviurheilukausi korkattu!

...Näin hyvissä ajoin maaliskuun lopulla!
Ollaan nyt kahtena peräkkäisenä sunnuntaina oltu Tahoella, viime suununtaina Kirkwoodissa ja eilen Squaw Valleyssa.

Täällä(kin) alkukausi oli ihan pyllystä, mutta nyt sitten lunta riittääkin vaikka muille jaettavaksi, ja laskukausi jatkuu varmaan pitkälle toukokuulle. Kuulin eilen, että viime vuonna pari Tahoen keskusta oli avannut rinteet päiväksi vielä 4th of July juhlia varten, kun vaadittavaa valkosta materiaalia oli edelleen maassa!

Viime viikolla lähtö tuli vähän yllättäen, oltiin lauantaina hieman ulkoilemassa, kun Ericin kaveri Jim laitto viestiä ja kysy haluttasko me lähtee mukaan laskee aamulla. Vastattiin myöntävästi, jätettiin vikat juomat juomatta ja startattiin aamulla klo7 aikaan pohjoseen. Jim ja tyttöystävänsa Devon on tosi kivoja, tosi fiksuja (molemmat käyny Ivy league koulun) ja todella aktiivisia "harrastamme kaikkea mahdollista" eli ihan rajoilla etteivät oo jo vähän ärsyttäviä :D Tuli laskettua sellanen nelisen tuntia, joka kyllä tuntui koivissa vuoden tauon jälkeen. Olotila oli muistakin laskettelukeskuksista (universaali ilmiö?) kovin tuttu pikku-krapula, mutta itse laskeminen sen sijaan sujui yllättän hyvin, ehkä mun aivot ja lihasmuisti tarttee tällasia pieniä breikkejä käsittelläkseen uusia juttuja...
Taustalla Lake Tahoe (veden pinta melkeen kahen kilometrin korkeudessa!)
Eilen lähtö oli vähän paremmin suunniteltu, eli olikin niin kiva lähteä jo vähän aiemmin (meidät tultiin hakemaan 05.30, ei paljoa tarttenu jutella pariin ekaan tuntiin autossa). Tällä kertaa seurueena Jim ja Ericin työkaveri Jordan. Niinkun ameriikan malliin kuuluu, on kaikki isompaa/enemmän, eli kun sataa lunta, tulee sitäkin sitten ihan tosissaan. Pelkästään pe-la aikana vuorille oli satanut 18 tuumaa, eli 45cm, (lumipeite keskimaarin 95 tuumaa eli 237,5cm...) uutta lunta, putskua riitti ja pojat oli ihan innoissaan. Eilen oli myös ihanan kirkas, lämmin ja aurinkoinen päivä, mutta mä kun lasken ihan perus-jantterien perusmäkia niin täytyy sanoa et toi lumimäärä yhdistettynä tohon keliin ja varmaan tuhansiin muihin ihmisiin lähinnä haittas, kun se teki menosta aika möykkystä monin paikoin. Ja sitten kun kaatu, niin uppos varmaan puol metriä rinteen sisään (eipähän sattunu ainakaan) ja oli vaivalloista päästä ylös... Squaw on tosi arvostettu (ja ihan valtava) resortti, mutta mä kyl jotenkin tykkäsin enemmän Kirkwoodista.

Pari tuiki tärkeää faktaa Squaw Valleysta: 1) Squaw isännöi vuoden 1960 talviolympialaiset ja 2) siellä on maailman eka ja (toistaseks) ainoa Ski-in/Ski-out Starbucks!

Kuvat on kaikki eiliseltä. Jaksaiskohan sitä taas joskus kantaa ihan kameraakin mukana kun nää iPhone kuvat on aina vähä tällasia..

Uupunut seurue
Päivän paras hetki :)



Toivottavasti te sen sijaan alkaisitte jo päästä lumesta eroon!

Kaisa xo

2 kommenttia:

  1. Heiii, niitä Caliornia my little pony paitoja myydään Forever21:sessa :) hih varmasti saa netistä kanssa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Madde! sehan lahti tilaukseen saman tien...Forever 21:n voi kylla aina luottaa tallaisten mauttomuuksien kanssa :D

      Poista