maanantai 28. tammikuuta 2013

Hassuja huomioita vol.2

Tässä jatkoa viime lokakuussa aloittamalleni "onpa jenkit hassuja" -postaussarjalle:

  • Koen olevani  erittäin epäronkeli ruuan suhteen, on oikeastaan vain ihan muutamia juttuja joista en pidä, mutta täällä en pysty ymmärtämään miksi rusinoita tai kuivattuja (ja ällösokeroituja) karpaloita pitää tunkea ruokaan kuin ruokaan. Sauteed cauliflower with sultanas, anyone? (Tämä oli yhden ns. paremman ravintolan side dish -listalla)
  • Se, etteivät kalifornialaiset osaa ajaa autoa huonolla kelillä (joksi lasketaan myös ihan vaan vesisade), on jo melkein yleistietoa, mutta vähän päivästä riippuen mua huvittaa/ärsyttää se, ettei kukaan tunnu tietävän miten liikenneympyrät toimivat. Mun isoin liikenneaiheinen pet peeve täällä on se, ettei jengi käytä vilkkuja, mutta sitten miltei säännönmukaisesti se kyllä laitetaan päälle liikenneympyrään mentäessä. Mutta ei koskaan poistuttaessa. (Okei, pakko antaa heille se myönnytys, ettei ainakaan San franciscossa ole kovin montaa roundabouttia mutta silti.)
  • Havainto SF hipsterikundeista: ilmeisesti _the_ juttu pukeutumisen suhteen on nyt napittaa (edelleen usiemmiten se ruutu-)paita ihan ylimmästä napista puoliväliin (itsehän teen tietenkin juuri toisinpäin ;), mutta jättää helma liehumaan niin, että t-paita näkyy kivasti sieltä alta. Varmasti hyvä jos on vähän mahaa mut melko laiskaa. 
Juliste yhden skedekaupan seinällä. 

Samaa teemaa, mutta vähän arkirealistisemmin.

Kuvat eivät liity mihinkään millään lailla.

Hyvää viikonalkua!
Kaisa xo
 

1 kommentti:

  1. haha, toi paidan napitus on alunperin joku räppijuttu! kaikki läskit latinojengiläiset pitää kauluspaitoi silleen. en tiiä miks. ainakin maha tuulettuu.

    ihana tulla tsekkaamaan blogi ja löytää kolme uutta postausta! <3

    L

    VastaaPoista