torstai 31. tammikuuta 2013

Tahoe - Round 1


Olimme viime viikonlopun isolla porukalla Tahoella. Eric lähti jo perjantai aamuna, ja mä Pauliinan ja Martinin kyydillä töiden jälkeen. Kaverit olivat vuokranneet valtavan, jo aiemmin hyväksi havaitun, mökin (talon?), johon majoittuu helposti (ja mukavasti) ainakin 16 henkeä. Meitä oli nyt matkassa 13 eli sänkyjä jäi ihan ylikin. Hintakin on kohillaan, koko viikonlopun vuokra kustansi 900 dollaria, eli vajaa 70 dollaria per pää. Mökki oli tosi kotoisa, lattiasta kattoon ulottuva puupanelointi on näköjään 70-luvun lopulla ollut ihan universaalisti tosi in... kämpän varustelutaso oli erittäin hyvä, kaikkea mahdollista astioista pyyhkeisiin ja seurapeleihin löytyi enemmän kun tarpeeksi.

Toi takka oli mahtava

Terassia

Mökin upein juttu oli suomalainen sauna! Eka kunnon sauna täällä ja kyllä, tarkistimme että oli Valmetin kiuas :) Saunan ovella oli myös hauskat käyttöohjeet, ja sisällä tiimalasi, josta pystyi seuraamaan ettei sessio vaan venähdä liian pitkäksi.

Kovin monimutkaselta saavat saunomisen kuulostamaan...

Lauantaina suuntasimme melkein koko joukolla Squawhan, josta kirjoittelin jo viime vuonna. Keskus on edelleen iso ja hieno, mutta ei edelleenkään mun makuun. Liikaa jengiä ja selkeesti enemmän suksilaskijoille. Keli oli myös plussalla niin rinteet oli paikotellen ihan mössöä ja paikottelen taas ihan kivikovia. Sunnuntaina testasimme paljon pienemmän Homewoodin keskuksen, josta on ihan mielettömät maisemat Tahoe järvelle. Tykkäsin rinteistä täällä enemmän, välillä sai pitkät pätkät mennä ihan keskenään, ja yön aikana oli myös tullut pikkasen uutta lunta! 

Lake Tahoe Homewoodista kuvatuna

Vakio hissikuva

Uudet kamppeet toimi hyvin

Puolimatkan krouvi
Toivottavasti pääsen vielä kerran tai pari uusiks tän sesongin aikana niin ehkä taidoissakin tapahtus jotain kehitystä. 

Kaisa xo 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti