maanantai 2. joulukuuta 2013

100. Päivitys ja Thanksgiving vol.3


Sata postausta! Kahdelle vuodelle jaettuna sehän tarkoittaa keskimäärin postaus per viikko tahtia.. aika hyvin maailman huonoimmalta bloggaajalta... Olisin tietysti voinut tehda jonkun ihan höpöhöpö postauksen, ja sitten niputtaa tämän edellisen postauksen ennätyksiin; tämä on miltei isompi juttu (tai ainakin samankokoinen) kun parisuhteen kasassa pitäminen :D

Täällä ollaan just palattu arkeen pitkän viikonlopun jäljiltä. Torstaina oli Thanksgiving ja suurimmalla osalla perus toimistotyöläisistä myös perjantai on vapaa. Jo kolmas Kiitospäivä, ihan hurjaa (edellisistä voi lukea täällä).

Kuva: Cindi Albright/Flickr

Tällä kertaa poikkesimme vähän kaavasta kun saimme kutsun toisten kavereiden Friendsgivingiin. Olin alkuun hieman epäileväinen kahden sinkkukundin houstaamasta illallisesta mutta pojat deliveroivat aivan yli odotusten. NFL tosin oli ehkä hieman isomassa roolissa illan ohjelmaa kun mun mielestä olisi ollut tarvis mutta olin tän mielipiteeni kanssa aika yksin… Illallinen toimi potluck – eli nyyttäri – periaatteella ja lopulta ruokaa oli todella paljon vaikka syöjiäkin oli kolmetoista. Me veimme vähän alkupaloja, version edellisvuodenkin postauksessa olleesta lehtikaalisalaatista (mun bravuuri nykyisin!) ja kolme pie:ta: kaupasta ostetun kirsikkapiiraan (E:n suosikki), mun tekemän superhelpon pumpkin pien ja tämän ihan överimahtavan vadelma-suklaatortun, jonka bongasin alunperin The Londoner –blogista: 

Oikasin vähän ja käytin valmista Oreo-pohjaa. Eli otetaan pohja ja vadelmia...

...ja keitellään kermasta, suklaasta ja mausteista ihana sörsseli..

...joka kaadetaan se marjojen päälle. Sitten vaan uuniin!

(Eikä oltu ainoita, jotka olivat ajatelleet jälkkäriä – meidän tuomisten lisäksi jälkipalapöydästä löytyi pekaanipähkinäpiiras, toinen pumpkin pie ja vielä joku kuudes piirakka, johon en pystynyt enää ähkyssäni tutustumaan.) 

Puolisyöty piirakka-trio
Ilta oli oikein mukava ja hot apple cider Jameson-tujauksella maistui… en ole tajunnutkaan kuinka hyva glögin korvike se onkaan! En tiedä miksi kuvien napsiminen aina unohtuu... nytkin mulla on niitä koko illalta peräti nämä kaksi. 

Kalkkunahattu!!

Takkatuli! Punch bowl! Joulukoristeet!
Nyt pakerretaan duunissa jouluun asti, ja sitten mulla onkin melkeen kaks viikkoa vapaata. Hyvää pikkujoulusesonkia Suomeen!

Kiitollisin terkuin,
Kaisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti