keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Aloha Hawaii!!

Ensi maanataina vietetään täällä Martin Luther King day:ta, joka on myös yleisesti vapaa töistä. Ja niin myös mulla, mutta mullapa on vapaata myös tiistai ja keskiviikko ja torstai ja perjantai!! Me nimittäin lennämme maanantai-aamuna aikasin Mauille, jiihaa! Olen halunnut Havaijille siitä asti kun muutin tänne ja nyt vihdoin pääsen. Johan tässä on useampi viikko oltukin töissä jouluvapaiden jälkeen... 


Sain  lennot E:ltä joululahjaksi ja mä puolestani annoin hänelle "lahjakortin" golf-kierrokseen saarella  (ja randomisti myös liput SF Symphonyn konserttiin tämän kuun lopussa). Ja maksoin tosin yöpymiset myös. Annamme toisillemme lahjaksi paljon tällaisia "elämyksiä" tavaroiden sijaan, ja tähän asti ainakin kaikki on ollut molemmille mieluisia (E on myös ihan surkea lahjojen ostaja ja tällaiset usien vaativat hieman etukäteiskeskustelua :D).

Kohde valikoitui oikeastaan ihan lentohintojen ja -saatavuuden perusteella. Meidän oikeastaan ainoa kriteeri oli, että ei haluttu Oahulle. Ollan nyt listailtu kaikkea tekemistä ja näkemistä, ja sitä tuntuu riittävän - on surffia, snorklausta, valaita, vesiputouksia, tulivuori, unelmabiitsejä jne jne. Ja E:lle maastopyöräilyä ja golffia, jotka tuplaa mun biitsillä/altaalla hengausaikana. Päivitän Forecaa pakkomielteisesti mutta kaikki ovat sanoneet, että sääennusteet ei välttämättä päde, kelit on tosi vaihtelevat mutta yleensä kuitenkin aina lämmin. 

Tämmönen kaveri olis kiva nähä...

...ja tämmönen!!
Molokini crater, tänne haluaisin
Asustelemme ekat yöt vähän erikoiselta kuulostavassa Banyan Tree Cottage -hippimestassa (olimme jälleen liikkeellä vähän myöhään ja kaikki kivan näköset Airbnb-mestat oli jo buukattuja) Mauin pohjoispuolella, ja sitten siirrymme vähän turistimpaan Maui Coast Hotelliin saaren lounasnurkkaan. Yhteensä saamme siis nauttia island lifesta 6 yötä, maanantai-aamusta sunnuntai-iltaan.




Aloha,
Kaisa xo

Kaikki kuvat www.mauicoasthotel.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti