keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Superturistipäivä

Meillä oli viikonloppuna vieraita, kun Ericin vanha frendi Erick ja morsiamensa Julia olivat meillä viikonlopun ennen kun jatkoivat matkaa wine countryn ja Yosemiten kautta Vegasiin. 

Täällä oli lauantaina ihan upea ja lämmin päivä, ja oli oikeastaan ihan kiva kiertää ympäri kaupunkia etenkin kun emme pitkään aikaan olekaan joutuneet turistioppaan hommiin. Puistot ja biitsit olivat pullollaan äkillisestä kesän tulosta nauttivia kaupunkilaisia. 

SF from Twin Peaks - aina yhtä hieno!

Baker Beach 


Mulla oli tietty puhelimesta akku ihan lopussa niin en pystynyt tauotta räpsimään kuvia, mutta reitti meni osapuilleen näin: Mission/Dolores Park - Castro - Twin Peaks - Haight-Ashbury - Golden Gate Park (Japanese Tea Gardens oli uus myös mulle!) - Ocean Beach - Baker Beach - Presidio - Golden Gate Bridge/Fort Point - Alamo Square. 

Japanese Tea Gardensissa kukkivat kirsikkapuut

Taustalla Tea House


E töllistelee lammikkoa

Minä hyppäämässä sillalta
Keskustan, Union Squaren nurkat, jätimme välistä, kun sinne on niin hankala mennä autollaja nyt lauantaina kaupunki oli kaiken lisäksi pullollaan erilaisia St Patrick's Day* -tapahtumia. Lisäksi olimme vieraiden kanssa yhteisymmärryksessä, että Fisherman's Wharfin voi jättää väliin. 


Fort Point
Fort Pointin lefti

Alamo Square
Illalla menimme dinnerille Skooliin, jossa seurueeseen liittyivät myös Anna ja Nykistä käymässä ollut ystävänsä Paula. Illallisen jälkeen yritimme löytää Irish Car Bomb:eja mutta ilmeisesti ainakin meidän valitsemat Missionin baarit oli ihan liian cooleja moisille. 

Terkuin,
Kaisa

*St Paddy's on täkäläinen Vappu ja pyörii aika pitkälti päihtymisen ympärillä... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti