maanantai 31. maaliskuuta 2014

Uusi kulma LA:ta

Aargh ekaa kertaa mulle käy Bloggerissa niin, että oon kirjottanu koko postauksen, lisäilly kuvat ja sitten platta jotenkin jumahtaa eikä seivaa eikä julkase mitään. Nyt tulee sitten tosi tiivistetty versio siitä mitä just satuilin ja kadotin...buu.

Olin viime viikolla muutaman päivän duunireissulla Losissa, kun yksi mun asiakkuuksista/projekteista on päättymässä ja teemme parhaillaan partneri-agencyn kanssa transitiota uudelle toimistolle. Maanantai ja tiistai oli buukattu  "knowledge sharing" -sessioille uuden tiimin kanssa. 

Hauska seinämaalaus Hermosassa

Seinämaalaus pt.2 - ihana!

Lensin LAXille jo sunnuntaiaamuna eli mulla oli koko päivä aikaa palloilla ympäriinsä. Olinkin mm. sopinut launastreffit ennen täällä SF:ssa asuneiden kavereiden SiSin ja Miken kanssa. Sen sijaan en tullut ajatelleeksi sellaista pikku yksityiskohtaa, että en tietty päässyt tsekkaamaan sisään hotelliin kun vasta kolmelta iltapäivällä... vaihdoin sitten pariin otteeseen vaatteita autossa tai kahvilan vessassa. Oli kiva tutustua pariin uuteen kaupunginosaan (tai kai nää oikeasti ovat ihan omia kaupunkejaan?!) LA:ssa, Hermosaan ja viereiseen Manhattan Beachiin (näihin ja muutamaan viereiseen biitsinaapurustoon viitataankin usein vain termillä "Beach Cities"). Meidän partneri-toimisto Hyfnín toimisto on Hermosa Beachilla, kirjaimellisesti korttelin päässä rannalta. ja kaiken lisäksi nää on vaan muutaman mailin päässä LAXilta niin ei tarvinnut edes tuskastua Losin liikenteessä ja ruuhkissa.

Surffari-patsas Hermosa Beach Pierilla

Ei oikein ollut keliä mutta muutama oli silti yrittämässä onneaan

Hermosa Beach sunnuntai-iltapäivänä. Selkeesti liian kylmä paikallisille!

Olin ekan yön sellaisessa road side motel -henkisessä, mutta kaikin puolin siistissä, pikkuhotellissa, mutta toiseksi yöksi vaihdoin kollegoiden suosittelemaan Shade -boutique hotelliin Manhattan Beachille. Shade olikin oikein miellyttävä; jokaisen huoneen perusvarusteluun kuuluu mm. valtava poreamme (jossa voi luonnollisesti valita valaistuksen värin tunnelman mukaan) ja hieman kummallinen mutta ihan funky takka. Harmi vaan, että sää oli koko reissun ajan pilvinen ja melko viileä niin hotellin kattoterassi ja uima-allas jäivät nyt testaamatta. Yksi hotellin complimentary palveluista oli ilmainen sisäänpääsy Equinox-kuntokeskukseen - tämän sentään ehdin hyödyntämään (ehdin myös testaamaan kaupparatsu-henkistá yksin hotellin baarissa hengailua...). Lisäksi kävin hölköttelemässä ja ihastelemassa/kummastelemassa miljoonataloja rantabulevardilla sekä suununtaina että tiistaina, ennen kun suuntaisn takaisin LAXille ja kohti kotia. 

Shaden huone ja poreamme

Manhattan Beach illalla

Yksinäinen dinneri Fishing with Dynamite -ravintolassa. Onneksi oli tosi hyvää!

Psykedeelinen takka

Pitihän sitä kokeilla...


Caliterveisin,
Kaisa

Ps. Jännää; täällä on tänään ollut tosi kovia ukkoskuuroja... en muista onko täällä ukostanut koko sinä aikana kun oon täällä ehtinyt asustella.  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti