maanantai 12. toukokuuta 2014

Kickin ass!!

Jaa, ei ole näköjään taas runosuoni sykkinyt useampaan viikkoon. Blogihiljaisuudesta voi yleensä vetää aika suoran yhteyden siihen kuinka kiire mulla on duunissa (tai välillä ihan vaan yleiseen vitutukseen), ja nyt on ollut ihan off the charts kiire. Lisäksi mun account manager partnerini Betsy lähti lomalle niin nyt hoidan puolentoista viikon ajan myös hänen tonttinsa. Huhheijakkaa. 

Ja kaiken lisäksi on tässä ns. oman toimen ohella tullut puuhattua tämän sivuprokkiksen (E:lle toivottavatsi pian ihan kokoaikahomman) parissa ja vihdoin saatiin puskettua nettisivut ulos, vain noin 3kk myöhässä aikataulusta... Maailmanensi-illassa siis KickAss RoadTrips!!
Nettisivut täällä ja FB täällä

http://vimeo.com/93754927
Vaikka E onkin firman kasvot ja vastuussa itse reissuista, riittää tässä varmasti hommia mullekin. Olen nykyisin ihan virallisesti Kickass LLC:n osakas (huikealla 15% omistusosuudella :) ) ja mun tonttia on varsinkin nettisivujen ylläpito ja markkinointi. Asiakaskunnan löytäminen onkin siis seuraava haaste. Tavoite on saada muutama, ehkä 3-4 reissua tehtyä tänä kesänä ja sitten ihan täysi sesonki 2015. Laittakaahan sanaa kiertämään, kaikki jeesi otetaan tässä vaiheessa erittäin kiitollisena vastaan!

"Kar"
Kickass terkuin,
Kaisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti