sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Pakkailuja

Olen nyt kaksi päivää intensiivisesti tuijottamalla yrittänyt saada omaisuuttani kutistumaan ja löytämään tiensä matkalaukkuihin. Harmillisen huonolla menestyksellä. Nyt siirryin järeempiin aseisiin ja kaivoin esiin vakuumipussit!





Aika lailla löytyy tuota tavaraa... paljon ihan sellaista must-take-with kamoja mut aika tosi paljon myös “mutku tää on kiva” osastoa. Elämä pitäisi siis saada tungettua kahteen matkalaukkuun ja surffilautabägiin (joka kumma kyllä täyttyi aika pitkälti jo noista laudoista, go figure). Sain nyt aamulla Finnairilta tekstarin jossa ehdotettiin matkustusluokan upgreidausta 9000 pisteellä mun ekalla lennolle Hki-Lontoo. Eka vaan vilkasin sen ja aattelin ettei siinä oo mitään järkeä, kun ei se ole kuin muutaman tunnin lento, mutta sitten tajusin että businekseen saa ottaa maksutta tuplamatkatavarat! Tässä tilanteessa erittäin jees, kun pelkästään toi lautabägi tulee todennäkösesti maksamaan 200e. Eli nyt tarvii tehdä tarkka pläni miten saa business-luokasta mahdollisimman paljon iloa irti klo8 aamulla...



Pakkaamisen lisäksi vikoihin päiviin on kuulunut aika vahvasti kammottava flunssa, asioiden hoito ja kaupungilla juoksentelu, ja mieluisimpana ihanien ihmisten treffailu. Pientä jännitystä luo se, että jätin ihan liian viime tinkaan ilmotuksen mun muutosta ja siitä, että meillä ois tarjolla jo uusi vokralainen, meidän vuokraisännälle (joka asuu itse Pietarinkadulla, mutta suosii yhteydenpidossa kirjeitä), enkä ehtinyt saada takaisin vahvistusta, että asia on ok. Jätin hienovaraisesti kuitenkin mainitsematta viestissä, että oikeastaan Liisa on asunut täällä jo kolme viikkoa. Oh well.






TJ 20h. Takaisin pakkaamaan, wish me luck!

Pus,
Kaisa

Ihanat kuvat alun perin Italian Voguesta. Itsehän pöllin ne täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti