maanantai 27. helmikuuta 2012

Newport, OC

President's day, jota vietetään täällä George Washingtonin syntymäpäivän kunniaksi, on täällä vapaapäivä eli siis helmikuun kolmas viikonloppu on aina kolmipäiväinen. Ericillä oli tiedossa töitä kaikille päiville, niin mä päätin tarttua Maijan kyläilykutsuun ja kääntää auton nokan kohti etelä-Kaliforniaa. 7,5 tunnin huristelun (yhdellä pysähdyksellä!) jälkeen saavuin aurinkoiseen Orange Countyyn ja löysin Maijan ja Kellanin naapuruston, Newport Islandin. 
 Näkymä M&K:n terdeltä:
Lauantaina kävimme paikallisessa irkkupubissa katsomassa korista ja syömässä, ja illalla oli kovasti tarkoitus lähteä vähän kurkkimaan Newportin yöelämää, mutta mun 5.30 aamuherätys alkoi vähän painaa silmäluomia ja jäimmekin vain kotiin lipittämään viiniä. 

Maija ja Sisu:
 Newport Islandin ympäri menevissä kanaaleissa oli paljon gondoleja!
Ja koska olimme olleet edellisiltana niin kitltisti, suuntasimme Maijan kanssa sunnuntaiaamuna hot joogaan. Oli ihana päästä hikoilemaan kunnolla pitkästä aikaa!  Myöhemmin päivällä mentiin sitten kokeilemaan paddle boardausta, joka oli tosi hauskaa ja paljon helpompaa kuin kuvittelin! kumpikaan meistä ei edes kaatunut... tosin paddlailimme vaan newportin kanaaleissa missä ei tuota merenkäyntiä niin kovasti ole. Hyvää (core-)treeniä tuokin oli koska maanantaina heräsin kyljet ihan kipeinä. Kunnon aktiiviviikonlopun (onneksi sentään tasapainotimme treenejä hyvälä ruualla ja riittävällä määrällä viiniä!) kruunasi vielä aamusurffi maanantaina Kellanin kanssa. Maanantaina kävimme myös ihastelemssa Maijan ja Kellanin juuri edellisviikolla ostamaa taloa Newport Coastilla, ehkä 10min päässä nykyisestä kodista. Onnea vielä tuoreille talonomistajille ja kiitos hauskasta viikonlopusta!


 Newport beach:

Vanhana OC diggarina jäi kyllä vähän harmittamaan ettei tehty mitään kuvauspaikkatouria... ehkä ensi kerralla ;)

Haleja, Kaisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti