sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Meanwhile in SF

Ohhoh, melkein kuukaus vierähtäny edellisestä postauksesta! Allekirjoittaneen pahoittelut tästä.. arki täällä on asettunut uomiinsa, viikot hurahtaa töissä ja ehkä töiden jälkeen salilla piipahtaen ja viikonloppuisin pitää yrittää nauttia ihanista keleistä, joita täällä on riittänyt! Onneks. Oon ihan kauhulla lukenu lumimyrskyistä ja superpakkasista siellä suunnalla... nyt ilmeisesti alkaa olemaan jo vähän siedettävämpää, ehkä se kevät sieltä on tulossa.

Itellä on ollut jotenki tosi kaksjakonen fiilis suunnilleen kaikesta enkä osin sen takia oo saanut aikaseks kirjotella tännekään.. toisaalta viime viikot on ollu tosi kivoja (oon/ollaan tehty myös pari pientä reissua, laitan niistä lyhyet päivitykset ja joitain kuvia erikseen), muta toisaalta on ekaa kertaa ollut myös aika kova koti-ikävä ja turhautuminen siihen etten oo oikeen vieläkään "löytänyt paikkaani" täällä tai saanut uusia kavereita. Mutta nää kaikki varmaan kuuluu osana fiiliksiä uuteen paikkaan asettuessa. Nyt taas parempi fiilis, en ihan vielä ainakaan oo pakkaamassa laukkuja ja tulossa takas! :) 

Kuvat on muutaman viikon taka Golden Gate Parkista.

Minä ja Portlandissa käsin tehty luomu minttu-suklaa ice cream sandwich (oli hyvää):
 Conservatory of flowers:
 Mun erittäin girly pyörä:
GGP:n biisonit!



Ensi viikolla, ihan muutaman päivän päästä, on edessä jännä "ekaa kertaa" tapahtuma kun saamme ekat, innolla odotetut, vieraat Suomesta! Jee!!

Aurinkoisia ajatuksia vaalien
Kaisa xo

1 kommentti:

  1. papukaijamerkkejä triplapäivityksestä, muru! kohta näemme ja sit tulee ihanaa. <3

    VastaaPoista