perjantai 16. joulukuuta 2011

Pikapäivitys

Heh, tää blogin pitäminen aiheuttaa kauhiaa stressiä, kun on kaikkea mistä haluis kirjotella mutta ei kerkeä. Ja sitten oon jo ihan myöhässä kaikkien juttujen kanssa (vaikka haluisin pitää tän jotenkin ees ajan tasalla).

Töissä on aika kiire ja tammikuussa tulee olemaan todella kiire (kaikki haluaa tietenkin alottaa uudet projektit 1.1.) Tuntuu ei ehi tekee yhtään niin paljoo kaikkea ku haluis (ei töissä eikä varsinkaan töiden ulkopuolella). En voi uskoa, että ens viikolla on jo joulu! Ja sitten uusivuos! Ja sitten 2012! Kreisiä.

Eilen oltiin syömässä Woodhouse Fish companyssa (ostereita ja crab cakeja, nam!) ja mentiin siitä kattomaan Tommy Guerreroa (and friends) Café Du Nordiin Castroon. Keikka oli hyväntekeväisyyseventti, ja tuotot meni San Francisco Food Bankille. Aika hauska idea, että lipun hinnan sai ite päättää 10 ja 20 dollarin valilta. Kiva paikka (muistutti aika paljon Coronaa ja Dubrovnikia), ja mukavaa musaa.

Ostin Grouponista joogadiilin ($39 kaks kuukautta) meidän toimiston lähellä olevaan Bikram-jooga studio Funky Door Yogaan ja oon käyny nyt pari kertaa viikossa. Ihan hauska mesta, mutta luulen että, käyn tsekaa viel muutaman muun mestan, kun toi diili loppuu.

Noita diilifirmoja on täällä tosi monta ja diilit on ihan huippuhyviä. Voisin ostaa joka päivä jonkun niistä! Ton joogajutun lisäks oon jo investoinu kampaajakäyntiin, Tahoe Gold Cardiin (en tosin ihan tarkaan vielä tiiä mitä sillä tehdään) ja skype kreditteihin.

Koska tässä postauksessa ei ole mitään pointtia, niin laitetaan mukaan vielä kuva joka ei todellakaan liity mihinkään :) (kuvassa siis Eric ja Otty)
Puspus,
Kaisa

3 kommenttia:

  1. Onpa söpö koissu ja pirteet pimppilakanat :D

    Kommentointi on haastavaa, järjestelmä hukkaa mun huutelut ja olen liian nopeasti turhautuvaa sorttia että jaksaisin yrittää uudelleen. Mur tekniikka, saatat saada kommentit jatkossa etanapostilla.

    VastaaPoista
  2. pimppilakanat!!

    haluun ehdottomasti nukkuu noissa sit maaliskuussa.

    VastaaPoista
  3. hahah oon monta paivaa miettiny miten saatte noista mieleen pimpin mut ehka toi kuva tosiaan on vahan tommonen kirkkovene-henkinen! (oikeesti noi kuviot on pyoreita eika yhtaan pimppimaisia)

    ja asta, hoh vaikealle kommentoinnille :( kiva on ollu saada kuitenkin naa jotka on loytany perille!!

    VastaaPoista