tiistai 27. joulukuuta 2011

Kävin Chicagossa...

...ja otin yhden valokuvan. Se on otettu auton ikkunasta. Tässä, olkaa hyvät:
Syy visiitille oli tietty joulu. Sain pehmeän laskun 'meet the fockers':iin siten, että oltiin eka yks yö Chicagon keskustassa. Eric oli varannu hotellin ja sehän tottakai osottautui olemaan täsmälleen sama Allerton, jossa yövyimme Anskun kanssa viime vuonna. Huone oli edelleen tosi pikkunen eikä aamiainen edelleenkään kuulunu hintaan (Ansku, käytiin sitten aamiaisellakin samassa Corner Bakeryssa kuin me!).

Musta on hassua et kaikista maailman paikoista täällä isossa ameriikassa, Eric on kotoisin siitä ainoosta kaupungista (tai noh, sen liepeiltä), jossa oon kalifornian lisäks käyny. Joku redneck Texas ois mun mielestä paljon eksoottisempi! (ja tähän vuodenaikaan ilmastoltaan paljon miellyttävämpi kuin Illinois; Windy City on talvella kohtuullisen karsea)

Ilta oli kuitenkin tosi kiva, mentiin ensin syömään paljon kehuja saaneeseen HB Bistroon Lakeviewn kaupunginosassa. Ruoka ei ollut mun mielestä mitään ilmiömäistä, ravintola oli symppis ja BYOB eli omat viinit sai tuoda mukana. Tästä jatkettiin kattomaan Blue Man Groupia (joka on siis alunperin Chicagosta). Tiesin about mistä showssa on yse, mutta en ollut ennen nähny porukkaa... ihan viihdyttävää (mutta vähän niinku toi ravintolakin, ois myös voinu olla parempi). Esityksen loputtua olimme sopineet näkevämme Ericin opiskelukavereita teatterin lähellä olevassa baarissa. Tämä etappi olikin illan hauskin!

Lauantaina matka jatkui sitten Crystal Lake:en, joka olikin kunnon suburban paradise :D 
Joulu meni hyvin (vaikka toi puola ei multa vielä kovin hyvin sujukaan), kaava oli oikeastaan aika identtinen suomalaisen kanssa. Vähän kyllä oli ikävä lanttulaatikkoa, ja mätiä ja rosollia. Ja konvehteja! (Ei sillä että tuolla ois joutunu nälissään olemaan..). Tein tietenkin vanhempiin vaikutuksen ja he kovasti toivoivat, että olisin jäänyt vielä, kun sunnuntaina mun sitten piti jo lähteä takaisin lentokenttää kohden.

Toivottavasti joulu on sujunut hyvin myös siellä päässä!!

Kaisa xo

2 kommenttia:

  1. Hoo, täähän kuulostaa siltä että olet sopeutunut sinne aika sutjakasti! Olen hintsusti kade niistä farmarimarkkinoista. Täällä saa taas kohta pullon viiniä halvemmalla kuin viis raakaa tomaattia.

    Saatiin tänään vihdoin lunta, myrskyn mukana kylläkin mutta tämä on kivempi kuin ne edelliset myrskyt joista tuli vaan vettä ja mäntyjä niskaan.
    Mitäs muuta.. jengi yrittää toipua Teemun ja Nellin uuden vuoden kemuista. Itse nukuin viime yönä 12 tuntia ja jäi vielä vähän vajaaksi. Olit kaivattu siellä! Joku puhui puhelustakin sinne päin mutta mä pelasin itseni siitä ulos strings of doomilla. Oho.
    Mutta, Ihanaa uutta vuotta 2012!

    VastaaPoista
  2. Hih, sama Allerton ja Corner Bakery. Good times viimeksi, erityisesti jai mieleen se valtavan paksu pannupizza...ja Erykah tietty :) Halit!

    VastaaPoista